dinsdag 5 juni 2012

Natte boel....

3 Juni


Natte boel....

Forse rit van Degerfors naar Hallefors. Niet om het aantal kilometers (76), niet om lekke banden (wéér niet gehad), maar om de temperatuur en vooral al die regen. Maar we hebben ons er wéér doorheen geslagen, opnieuw dankzij de goede zorgen van outdoor fijnproever Wim, financieel topkok Anton en manager van de kökken Reinald.... of hoe was het ook al weer. Weke hersens van de regen misschien?

Al snel na vertrek uit Degerfors zijn we nat en koud. Gelukkig weten we halverwege de rit een passend restaurant te vinden (LOKA BRUNN) waar we ons aan koffie en chocogebak wagen. Lekker, maar láng niet het niveau van het gebak van fijnproever Tone. LOKA BRUNN is overigens het voormalige buitenverblijf van de koninklijke familie te beginnen bij Adolf Frederik.
Een hoogtepunt van deze dag is dat we even ná ons genoegen in LOKA  BRUNN worden opgewacht in de regen door onze crew. Langs de weg lekker geluncht met zijn allen in de camper.

Maar we voelen alweer snel nattigheid. Ook storend dat we nog steeds geen elandjes zien.  Wat zijn dat toch schrandere diertjes. Als het zo doorgaat dan blijft Will nog met die 9-1 flessen wijn zitten. Dat is toch ook niet leuk!
De camping in Hallefors die we nu betrekken heeft visvangmogelijkheden. Van Leo hebben we daardoor ook even geen last. De avond verloopt verder genoeglijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten