woensdag 6 juni 2012

Korte broeken weer.....

5 Juni


Korte broeken weer...


Dinsdagmorgen. Nas, onze overnachtingsplaats  in de morgen....de zon laat zich al vroeg zien en dat scheelt toch meteen al een paar kledingstukken. Het mooie kampvuur van gisteravond is gedoofd, het ontbijt op en daar gaan we weer....
Het is duidelijk dat Paul geen jongere broers heeft en altijd rekent op de aandacht en zorg van zijn oudere broertjes. Maar dat hoeft helemaal niet. Hij zegt elke morgen: "jongens ik rij vandaag in mijn eigen tempo" en ondertussen fietst hij rustig omhoog en laat iedereen zijn achterste zien.
Hij blijkt ook een ervaringsdeskundige! De oudste van het peloton fietst overigens ook heel knap mee op!
Er is vandaag opnieuw veel bos op de rit. We hebben de luxe van veel tijd door het mooie weer en gaan daarom halverwege de rit er een tijdje heerlijk bij zitten, in een blokhut aan het water.
Dat was genieten. Harrie en Leo zoeken paddestoelen die er nog niet zijn, Will en Jos luieren en Theo zoekt in het bos naar sporen van de elanden. En Paul rekent weer op zijn broers en checkt nog even de route op onvolkomenheden. Hij leert snel. Hij begint de boel kritisch te volgen!
Onze topkok Wim , outdoormanager financiën Anton, gevolgd door fijnproever Reinald verrijden zich door foute coördinaten ingegeven door....wie?
Maar toch is er in het bos nog op tijd een heerlijke lunch. En uiteindelijk aan het eind van de dag weer een mooie camping. De Sollero camping. Heel groot en strak. Maar dat maakt voor het avondmaal geen verschil. De tentjes zijn opgezet en we beginnen aan een fantastisch visgrill festijn: Zweedse witvis, Zweedse zalm en Zweedse garnalen. En de wijn? Die dronken we zo op! Het slapen verliep automatisch heel goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten